A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Brød

Franskbrød 2 stk.


Gær30 G
Sukker8 G
salt8 G
Fedtstof30 G
Hvedemel700 G
VandCa. 4 dl

Total

1176 G






Fremgangsmåde:


Smuldre gæren i en skål. Tilsæt vand, og rør det sammen med et piskeris. Derefter kommer du salt og sukker i. Det skal også opløses i vandet. Til sidst skal melet i og fedtstof. Ælt det på en røremaskine i 4 min langsomt og 2 min i hurtigt gear, eller i hånden.

Virk dejen op, lad den ligge i 15 min. Virk dejen op igen , og lad den ligge endnu 15 min. Vej dejen af til 2 brød på ca. 600g. Slå brødet på i to lige store brød, og lig dem i form.

Put det viskestykke på, og en plastikpose eller et stykke plastik over der dækker. Lad dem hæve i ca.30 min. Tænd ovnen på 250 C°. Snit brødet på langs. Sæt brødet ind og skru ned på ca. 210 C° og bag dem i 25 min.

kontakt mig Til toppen