A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
boller

Boller 15 stk.


Gær50 G
Sukker15 G
salt2 G
Fedtstof100 G
Æg2 stk.
Hvedemel600 G
VandCa. 2 dl

Total

869 G






Fremgangsmåde:


Smuldre gæren i en skål. Tilsæt vand, og rør det sammen med et piskeris. Derefter kommer du salt, sukker og æg i. Det skal også opløses i vandet. Til sidst skal melet i og fedtstof. Ælt det på en røremaskine i 4 min langsomt og 2 min i hurtigt gear, eller i hånden.

Virk dejen op, lad den ligge i 15 min. Virk dejen op igen , og lad den ligge endnu 15 min. Vej dejen af til 15 boller på ca. 55g. Virk bollerne runde og lig dem på en bageplade.

Put det viskestykke på, og en plastikpose eller et stykke plastik over der dækker. Lad dem hæve i ca.30 min. Tænd ovnen på 200 C°. Sæt bollerne ind på 200 C° og bag dem i 8-10 min.

kontakt mig Til toppen